Navigeer naar

Locatie

Reserveer

Welkom bij het Schippershuis! Via onze website kun je in het najaar bij ons reserveren voor een onvergetelijke avond met vrienden, een zakenlunch of een feest om nooit te vergeten. 

Ons restaurant biedt een warme en gastvrije sfeer, heerlijke gerechten en een uitgebreide selectie drankjes om jouw ervaring bij ons onvergetelijk te maken. 

Om een reservering te maken, kun je eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of jouw reservering later dit jaar hier onder via de website maken. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om jou te helpen bij het plannen van een speciale gelegenheid en om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt. Of je nu een intieme avond met vrienden wilt of een groots feest wilt organiseren, wij zullen ons best doen om aan alle wensen te voldoen. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons restaurant het Schippershuis en om ervoor te zorgen dat je een geweldige tijd hebt en herinneringen maakt die een leven lang meegaan. Tot binnenkort!

Openingstijden

Maandag
Heropening dit najaar
Dinsdag
Heropening dit najaar
Woensdag
Heropening dit najaar
Donderdag
Heropening dit najaar
Vrijdag
Heropening dit najaar
Zaterdag
Heropening dit najaar
Zondag
Heropening dit najaar

Reserveer

Geniet en maak in het najaar nieuwe herinneringen

De nieuwe eigenaren, Cameron en Kay, verwelkomen jou aan boord van het vertrouwde Schippershuis Numansdorp! Met ons nieuwe eigentijdse menu dat vaart op smaak, bieden wij de perfecte locatie voor een zakelijke lunch, gezellig familiediner of avondje uit eten met vrienden. Van heerlijke vleesgerechten, salades en sharing gerechten tot aan de Chef’s special, er is voor ieder wat wils. Kom genieten van de smaak van gastvrijheid aan het water en maak nieuwe herinneringen bij het Schippershuis. Reserveer nu voor het najaar -en verder- en ervaar zelf waarom wij al vele jaren een traditie zijn in Numansdorp. Tot snel aan boord van het Schippershuis!