Navigeer naar

Locatie

Menu

Restaurant het Schippershuis is momenteel druk bezig met het samenstellen van een nieuw menu, wij gaan jullie in het najaar te verrassen met heerlijke vis, vlees en vega gerechten van onze nieuwe chef.

Vakmanschap

Het is altijd een spannende tijd wanneer een restaurant een nieuw menu lanceert, omdat het de kans biedt om creativiteit en smaakvolle innovaties te tonen aan de gasten. Met een nieuwe chef aan boord kunnen er frisse ideeën en culinaire hoogstandjes worden verwacht, die de smaakpapillen van de bezoekers zeker zullen prikkelen. Het is een uitgelezen kans voor de liefhebbers van lekker eten om zich te verheugen op een betaalbare culinaire ervaring van niveau bij het Schippershuis.

De combinatie van vakmanschap en exclusieve samenwerkingen maakt het Schippershuis een bestemming voor liefhebbers van heerlijk vlees.

Naast vis en vega, biedt Schippershuis biedt een uitstekende selectie van vleesgerechten op hun menu, met een bijzondere focus op kwaliteit. In samenwerking met Slagerij De Jong & Vader. Dit betekent dat gasten kunnen genieten van hoogwaardig vlees dat met zorg is geselecteerd en bereid.