Navigeer naar

Locatie

Contact

Voor meer informatie over onze menu’s, reserveringen en speciale evenementen, contact ons. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van je bezoek. 

We staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van je bezoek.

Het restaurant Het Schippershuis in de haven van Numansdorp biedt een unieke en gezellige ervaring voor alle gasten. Met een ruim en zonnig terras kunnen bezoekers genieten van heerlijke gerechten en drankjes in een prachtige omgeving. De sfeer en ambiance van deze locatie zijn werkelijk uniek, waardoor het restaurant een geliefde bestemming is voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Door de nadruk te leggen op kwaliteit en gastvrijheid, zorgt het Schippershuis ervoor dat elke gast zich welkom voelt en een onvergetelijke culinaire ervaring beleeft.

Contact formulier

Jouw vraag betreft:

2 + 11 =

Openingstijden

Maandag
Heropening dit najaar
Dinsdag
Heropening dit najaar
Woensdag
Heropening dit najaar
Donderdag
Heropening dit najaar
Vrijdag
Heropening dit najaar
Zaterdag
Heropening dit najaar
Zondag
Heropening dit najaar

Het Schippershuis is niet alleen een prachtige locatie met een rijke geschiedenis, maar ook een officiële trouw locatie, wat het een perfecte keuze maakt voor koppels die op zoek zijn naar een unieke plek om hun liefde te bezegelen. Met zijn idyllische setting en sfeervolle interieur biedt het Schippershuis een romantische achtergrond voor huwelijksplechtigheden. Het is een plek waar liefdesverhalen tot leven komen en herinneringen voor altijd worden vastgelegd.

Het vieren van je verjaardag in het Schippershuis biedt een unieke ervaring die verder gaat dan de standaard verjaardagsfeestjes. Gelegen aan het water, biedt deze sfeervolle locatie een prachtig uitzicht en een gezellige ambiance die je gasten zeker zullen waarderen. Het Schippershuis, met zijn historische charme gecombineerd met moderne faciliteiten, stelt je in staat om een onvergetelijke dag te organiseren.

Bij het plannen van je verjaardag in het Schippershuis kun je kiezen uit verschillende arrangementen. Of je nu een intiem diner wenst met familie en vrienden of een groot feest met live muziek of een DJ en dans, de skippers van het Schippershuis werkt graag met je samen om je wensen te realiseren.

Het Schippershuis onderscheidt zich door zijn flexibiliteit en persoonlijke benadering. Het ervaren team staat klaar om samen met jou alle details door te nemen, van de decoratie tot aan het culinaire aanbod. Het Schippershuis biedt een scala aan mogelijkheden voor catering, van eenvoudige hapjes tot aan uitgebreide diners, allemaal bereid met verse, veel lokale ingrediënten. Bovendien biedt het Schippershuis diverse ruimtes die aangepast kunnen worden aan het aantal gasten en de gewenste sfeer, zodat je evenement precies wordt zoals je voor ogen hebt.

Het Schippershuis staat bekend als een ideale locatie voor vergaderingen, meetings en evenementen, dankzij de unieke combinatie van flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Het team van het Schippershuis, met jarenlange ervaring, werkt nauw met je samen om elk aspect van jouw bijeenkomst of evenement tot in de puntjes te verzorgen.