Navigeer naar

Locatie

Over ons

Cameron en Kay van restaurant het Schippershuis zijn een dynamisch duo met een passie voor hoogwaardig, goed eten en kwaliteitsvlees. Hun motto: “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je geen dag te werken“.  

Het Schippershuis. Elke Hoeksche Waarder kent het wel. Als trots begrip vaart het restaurant al jaren op goede service en gezelligheid. Nu het Numansdorpse restaurant een nieuw tijdperk in gaat, wordt de gewaardeerde sfeer gecombineerd met het jonge karakter van de nieuwe eigenaren. 

Kay en Cameron gaan deze uitdaging maar al te graag aan. Het stel staat bekend als horecatijgers in hart en nieren. Met Cameron haar achtergrond in de hotellerie en Kay zijn achtergrond als slager van Strijen, zet dit duo het Schippershuis met veel enthousiasme voort. De visie luidt topkwaliteit, voor een betaalbare prijs. Kay en Cameron vinden; uit eten gaan moet een feestje zijn. Hier maken wij ons hard voor. Kom het ervaren met je familie, vrienden of gewoon in je eentje… Gezellig maken we het toch wel. Tot snel!

Lees meer over ons in onze blog

100

Ambities

Door hun gecombineerde kennis en passie voor het horeca vak en hoogwaardige producten, zijn Cameron en Kay ambitieus en vastbesloten om het Schippershuis naar nieuwe gezellige hoogten te brengen. De volgende generatie die in het Schippershuis mag koken, is klaar gestoomd en dat mag je komen proeven! 

0

Sterren

Sterren? Hou op, die willen we niet. Met een focus op kwaliteit en authenticiteit in alle gerechten als ook lekker vlees, streven Cameron en Kay ernaar om de reputatie van het Schippershuis als een bestemming voor heerlijk eten en vlees van betaalbare topkwaliteit in de Hoeksche Waard te zijn.

5

Dagen per week plezier

In restaurant het Schippershuis is teamwork en een positieve werkomgeving essentieel om het harde werk elke dag vol te houden. Het hebben van plezier in wat we doen, is onze nummer 1. Iedere dag weer. Waardering van de gasten en plezier met de collega’s maken iedere werkdag weer bijzonder. We zoeken trouwens nog nieuwe collega’s !

Onze partners

Het Schippershuis anno 2025. Wij maken samen met het gehele team ‘t Schippershuis gereed voor de toekomst.

Brand Name
Brand Name
Brand Name
Brand Name