Navigeer naar

Locatie

Miguel Vergara

In onze keuken in restaurant het Schippershuis hebben we nu iets speciaals – vleesch uit de binnenlanden van Spanje – dat ontdekt is door Kay. 

de Jong & Vader

uit Numansdorp

en Miguel Vergara uit Spanje

“Met trots presenteren wij onze beef, vleesch-specials voor u bereid en exclusief aangeboden bij het Schippershuis”.

Rustiek top kwaliteits Vleesch uit Spanje naar de Hoeksche Waard, waar excellent slagerij de Jong & Vader het in Numansdorp gereed maakt voor onze chefs in het Schippershuis. Kay de Jong heeft met zijn expertise en liefde voor vleesch dit bijzondere product gevonden in de binnenlanden van Spanje en we zijn verheugd om het aan onze gasten te kunnen presenteren.

Onze unieke aanpak – en samenwerking met de Jong & Vader – maakt ons onderscheidend in Nederland. Met zorg geselecteerde ingrediënten en ambachtelijke bereidingswijzen zorgen voor een smaakvolle ervaring die u nergens anders zult vinden. Wij streven ernaar om onze klanten te verrassen en te verwennen met hoogwaardige producten en een uitstekende service. Dankzij onze passie voor kwaliteit en innovatie blijven wij continu streven naar verbetering en vernieuwing, zodat u keer op keer kunt genieten van het beste dat wij te bieden hebben.

Kom langs en proef de heerlijke creaties die we met dit speciale Spaanse vleesch hebben bereid!

 

Trotse partner

Superieur private label vleesch

Miguel Vergara uit Spanje

Met trots presenteren wij onze special beef, vleesch authentiek voor u bereid en exclusief aangeboden bij het Schippershuis.

Kay’s passie voor vleesch

Het lijkt zo vanzelfsprekend, wanneer je vader slager is, om ook zelf die wereld te gaan betreden. Maar niets is minder waar. Kay de Jong had op jonge leeftijd allesbehalve ambitie voor het slagersvak. Zijn focus lag voornamelijk bij het worden van sportinstructeur of beroepsmilitair. Het mag wel duidelijk zijn dat Kay alles op alles heeft gezet om “niet in de zaak” te belanden van zijn vader, want wie wil er nu zoveel werken als zijn vader? Anno 2000-nu, heeft Kay een bovenmatige passie voor vlees ontwikkeld. Daarom bestaan zijn werkweken uit soms wel 100 uur zonder morren en mokken. Zoals Kay zelf zegt: “Ik ben er toch op de een of andere manier ingestonken, maar ik zou het zeker niet meer kunnen missen.” Toen Kay eenmaal aan dit avontuur begon, heeft Kay zich vanaf dag 1 voorgenomen het beste van het beste na te streven. Inmiddels heeft hij meer certificaten, diploma’s en prijzen in de slagerswereld weten te bemachtigen, dan dat hij ooit tijdens zijn (vrij korte) schoolperiode heeft weten te behalen.

De Jong en Vader is altijd op zoek naar het beste. Het beste voor zowel dierwelzijn als het beste in prijs kwaliteit. Door een persoonlijke selectie van ons superieure private label vleesch garanderen wij je heerlijk en eerlijk vleesch.

Het Schippershuis ziet Kay als een fantastisch Experience Centre voor de Jong & Vader. Het nieuwste van het nieuwste kunnen we uitproberen in de nieuwe keuken en uniek voor de Hoeksche Waard bereiden.

Vader Johan aan het woord

“In de vroegere tijden kwam het zelden voor dat echte slagerszonen kozen voor een ander beroep. Ik ging daarom al vrij snel aan de slag bij mijn vader in de slagerij. Er is in de loop der jaren veel veranderd in onze branche. Bijvoorbeeld de positie van de slager toen, in vergelijking met de positie van de slager nu. Daarnaast zijn er nu hele andere soorten vlees. Als ik nu zie wat voor vlees Kay van over de hele wereld naar dat kleine Numansdorp haalt kan ik dat maar moeilijk geloven. Er is echt een hoop veranderd, maar eerlijk is eerlijk we moeten met de tijd mee.  Als iemand weet hoe dat moet worden aangepakt, dan is het Kay. Het is soms moeilijk loslaten en het blijft wennen dat de zoon nu de vader orders geeft in plaats van andersom, maar ondanks dat draag ik graag mijn steentje bij aan de slagerij en natuurlijk aan het Schippershuis.”

Reserveer nu

Geniet en maak nieuwe herinneringen

De nieuwe eigenaren, Cameron en Kay, verwelkomen jou aan boord van het vertrouwde Schippershuis Numansdorp! Met ons nieuwe eigentijdse menu dat vaart op smaak, bieden wij de perfecte locatie voor een zakelijke lunch, gezellig familiediner of avondje uit eten met vrienden. Van heerlijke vleesgerechten, salades en sharing gerechten tot aan de Chef’s special, er is voor ieder wat wils. Kom genieten van de smaak van gastvrijheid aan het water en maak nieuwe herinneringen bij het Schippershuis. Reserveer nu voor het najaar en verder- en ervaar zelf waarom wij al vele jaren een traditie zijn in Numansdorp. Tot snel aan boord van het Schippershuis!

14 + 9 =