Navigeer naar

Locatie

Events

Het Schippershuis is inderdaad een bekende aanwezigheid bij evenementen in Numansdorp. Met zijn gezellige sfeer en historische charme trekt onze locatie vaak zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf aan.

No Events

Of het nu gaat om culturele festivals, markten of andere festiviteiten, het Schippershuis biedt een mooie setting voor mensen om samen te komen en te genieten van de festiviteiten. De warme ambiance en gastvrije uitstraling van het Schippershuis dragen bij aan de gezelligheid en maken het tot een geliefde plek voor velen.

De evenementen die plaatsvinden bij het Schippershuis in Numansdorp bieden vaak een gevarieerd programma voor bezoekers van alle leeftijden. Van muzikale optredens tot ambachtelijke markten als de jaarlijkse Paardenmarkt en andere activiteiten, er is voor elk wat wils. Het is een plek waar mensen samenkomen om te ontspannen, te genieten van lekker eten en drinken en om de lokale gemeenschap te versterken. De gezelligheid die hier heerst, zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

Of je nu een inwoner bent of een bezoeker van buitenaf, een bezoek aan het Schippershuis tijdens een evenement is een ervaring die je niet wilt missen. Het is een plek waar mensen samenkomen, herinneringen maken en genieten van alles wat Numansdorp te bieden heeft.